Árak, kedvezmények

A MySchool nyelviskola személyre szabott óradíjai 60 perces órákra érvényesek.

Minél hosszabb távú tanfolyami csomagot választasz és minél intenzívebben jársz angol órákra annál nagyobb kedvezménnyel vásárolhatod meg a bérletedet.

Sőt, Te döntheted el, hogy egy összegben vagy részletekben szeretnéd a bérleted árat befizetni. Egy összegű kiegyenlítésnél további kedvezményt kaphatsz.

Így akár 1.380 Ft-tól vásárolhatsz angol órákat.

 

Állandó kedvezményeink

Társkedvezmény: Ha, ajánlod az iskolánkat és a barátaid közül a tanulónk lesz valaki, akkor Téged jutalmazunk meg egy 10 órás bérlettel. 

Testvérkedvezmény: Ha, ajánlod az iskolánkat és a testvéreid közül a tanulónk lesz valaki, akkor Téged jutalmazunk meg egy 10 órás bérlettel. 

Házastárs kedvezmény: Ha, ajánlod az iskolánkat és a házastársad vagy a párod a tanulónk lesz, akkor Téged jutalmazunk meg egy 10 órás bérlettel. 

Let’s Go kedvezmény: Ha, nem tétovázol, hanem a személyes tájékoztatást követő 24 órán belül beiratkozol a nyelvtanfolyamodra, akkor 10.000. forint kedvezményt vonunk le a bérleted árából! Elkészülni, vigyázz, kész, tűz….RAJT!!! 

(Egy személy egyszerre csak egy kedvezményt vehet igénybe.)

 

Rendkívüli akcióink

Ezen felül évente több alkalommal rendkívüli akciós bérletekkel fokozzuk a kedveteket az angol tanuláshoz.  Nyári szünetben a szorgalmas diákokat támogatjuk, Karácsonykor pedig Mi kedveskedünk különleges, kedvező bérletárakkal.