Tanfolyamkezdés

Mikor kezdhetem el az angol tanfolyamot?

Ha meghoztad a döntésed, egyetlen teendőd hogy jelentkezz. Ezt megteheted online, vagy személyesen a lakóhelyedhez legközelebb eső MySchool angol nyelviskolában.

 

Személyes megbeszélés

Miután munkatársunkkal egyeztettél egy időpontot, várunk Téged online vagy egy személyes beszélgetésre, Rólad és az angolról. Megmutatjuk az iskolát, megismerheted a tanárokat, elmondhatod mi a célod az angol tanulással, és hogy korábban tanultad-e már az angol nyelvet, és ha igen, milyen módon.

 

 


Szintfelmérés

Ha korábban tanultál angolt, szintfelmérő tesztekkel érdemes megnézni milyen szinten áll a tudásod, melyek a hiányosságaid. A szintfelmérő alapján javaslatot teszünk hol kell bekapcsolódnod a tanfolyamba, vélhetően mennyi időre és milyen intenzitásra lesz szükséged célod eléréséhez. Ezen információk alapján tudjuk elkészíteni személyre szabott nyelvtanulási programod.

 

 

és START

Nem marad más teendőd, mint kiválasztani a Te számodra legmegfelelőbb tanfolyami csomagot, és felírni magad az órarendbe, hogy  melyik napon és melyik órában szeretnéd elkezdeni az angol nyelvtanfolyamot. 

 

 

 

 


SZERETETTEL VÁRUNK, MÁSOKNAK MÁR SIKERÜLT, NEKED IS SIKERÜLNI FOG!