Szeptemberi csengetés 2016.09.01

Véget ért az idei nyár is. Kipihentük magunkat, szórakoztunk, élveztük a napsütést és a szabadságot. De őszintén ezen kívül csináltál bármi hasznosat, ami a céljaid eléréséhez vezetne?
 
Most újra beköszöntött az ősz. Egyre hidegebbek az esték, egyre jobban érezni az őszi szellő illatát, a megsárgult falevelek már elkezdtek hullani. Az iskolában becsöngettek, mindenki megújult energiával tér vissza a napi rutinokba. De nem olyan szomorkás az ősz, mint ahogy mondják.. Tele van új lehetőségekkel, minden csak rajtunk áll, hogy hogyan éljük ezt meg. A nyár elment ugyan, de a céljainkat, álmainkat nem vitte el magával.
 
Neked is az a célod, hogy angol nyelvvizsgát szerezz, a diplomádhoz? Vagy csak most kezdenéd a nyelvtanulást? Rég használt tudásod szeretnéd feleleveníteni? Talán külföldi munkavállaláson gondolkozol? Változtatni és fejlődni szeretnél, új tapasztalatokat szerezni?
 
Akkor a MySchool valóban a te iskolád lesz. Gyere hozzánk és mi segítünk, hogy minél hamarabb célja érj. A legfontosabb, hogy olyan helyre járj, ahová örömmel mész és jól érzed magad. Ráadásul akciós bérletárakkal támogatjuk a tanításod. A mi ajtónk nyitva áll és szeretettel várunk, hogy belépj az iskola kapuján.
 

Vissza az előző oldalra