Nyelvtanulási diákhitel 2019.11.04

Október 1-től igényelhetik a felsőoktatási képzésben tanuló, a diplomájuk megszerzéséhez szükséges nyelvvizsgával nem rendelkező hallgatók a Nyelvtanulási Diákhitelt – jelentette be Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezérigazgatója, Schanda Tamás az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkárával tartott sajtótájékoztatóján.

A Nyelvtanulási Diákhitel keretében egyösszegű kölcsön vehető fel, melynek legkisebb összege 100 ezer, legmagasabb összege 500 ezer forint. A hitel törlesztését a felvételét követő 12 hónap elteltével kell megkezdenie a hallgatóknak. A törlesztés futamideje minimum 1, maximum 5 év, a futamidő hosszáról a hallgató dönthet a hitel felvételekor.

A hitel kamata évi 1,99 százalék, de abban a pillanatban, hogy a diák sikeres nyelvvizsgát tesz az ún. támogatott idegennyelvek egyikéből, a hitel kamatmentessé válik a kormány kamattámogatásának köszönhetően. Mindemellett a nyelvtanulási hitel - akárcsak a többi diákhitel - bármikor ingyenesen előtörleszthető     .

A nyelvtanulási diákhitel részleteiről itt olvashatsz:https://www.diakhitel.hu/gyik/nyelvtanulasi-diakhitel

Nálunk egyéni programmal,rugalmas időbeosztásban nyelvvizsgáztató tanárok segítségével érheted el a célodat.Kérdéseiddel keress minket bátran!

Kérdéseiddel keress Minket bátran!


https://www.myschool-nyelviskola.hu/Bovebb-tajekoztatast-szeretnek/32/

 

TANULJ VELÜNK,NYELVVIZSGÁZZ NÁLUNK !


Vissza az előző oldalra