DIGITÁLIS oktatás a MySchoolban 2020.04.04.

A mai világban már elengedhetetlen feltétel az angol nyelvtudás .Az angolt nem elég egyszer megtanulni ,azt folyamatosan kell gyakorolni és szinten tartani .Az online tanfolyamot elsősorban azoknak a tanulóknak ajánljuk akik nem tudnak részt venni nyelvi órákon és a szókincsfejlesztés ,a szövegértés és a nyelvtan begyakorlása számukra a prioritás.

A tanuló egy szintfelmérés után a szintjének megfelelően önállóan halad a számára kijelölt tananyagban ,ahol online szótár ,nyelvtani magyarázatok ,változatos feladatok segítik a fejlődését. Online tanár állítja össze a képzési cél és a rendelkezésre álló idő függvényében az elvégzendő leckéket, személyre szabva.

 A beállított kurzusban az irányított írásfeladatokat a távoktató rendszeren keresztül kell elküldened az online nyelvtanárnak,aki elolvassa ,pontozza,értékeli és ennek megfelelően újabb feladatot állít össze Neked ! Kiemelkedő,hogy 0-24h hozzáféréssel érheted el a tananyagot bármely napon és rugalmasan választhatod meg a képzési időpontot is.   Aki a beszédkészségét is szeretné fejleszteni az a zoom.us alkalmazás segítségével tartott csoportos-vagy egyéni Practice órával tudja elérni. A kommunikációs gyakorlatok az online tananyagra épülnek és minden esetben kapcsolódnak hozzá.Kíváncsi vagy a részletekre?

                                  http://  https://www.myschool-nyelviskola.hu/Bovebb-tajekoztatast-szeretnek/32/Vissza az előző oldalra