A nyelvtudás nélkülözhetetlen a munkában is ! 2018.01.02

Kilátásban van egy új munka?
Köztudott, hogy a nyelvtudás manapság már elengedhetetlen feltétel.Nemcsak a diplomához szükséges,hanem nélkülözhetetlen a munkában,hétköznapi életben is.

Bármivel is foglalkozz, az biztos, hogy nyelvtudás nélkül nagyon sok mindenből maradsz ki.Gondolj pl.csak az internetre,vagy utazásaidra.Viszont munkavállalás esetén  angol nyelvtudás nélkül ne is jelentkezz!  

Bizonyos állásokról nem is álmodhatsz, hiszen eleve idegen nyelven kell jelentkezned. Az önéletrajz ráadásul már lejárt lemez, az igazán menő cégek videós bemutatkozást kérnek, ahol (kapaszkodj meg) beszélned kell. Itt nem ér semmit egy netről töltött önéletrajzsablon, tudnod kell biztosan, igényesen, profin bemutatkozni. 

Sokféle helyzetben lesz szükséged arra, hogy érthetően, magabiztosan megszólalj. Az első ilyen maga az interjú, ami lehet szóbeli, de akár telefonos is. Nem utolsósorban, a mindennapokban szót kell értened kollégáiddal, legyenek azok a világ bármely részén. A kommunikáció közös nyelve a legtöbb munkahelyen az angol, az alapja pedig a hallott nyelv: nincs mese, meg kell értened másokat.

Növeld a versenyképességed és szerezz nyelvi rutint kommunikációs óráinkon.Egyénre szabott edzéstervünkkel pótolhatod nyelvi hiányosságaidat.

Keress Minket bátran:http://www.myschool-nyelviskola.hu/Bovebb-tajekoztatast-szeretnek/32/

 


Vissza az előző oldalra